Restauratieve tandheelkunde bij Dent Xperts in Amsterdam Noord

Restauratieve tandheelkunde kan nodig zijn om één of meerdere beschadigde elementen in uw mond te vervangen. Ons kroon en brugwerk zorgt er voor dat u terug ten volle kunt genieten van een optimaal gebit. Op deze manier zult u niet alleen opnieuw met het volste zelfvertrouwen kunnen lachen, maar zult u ook geen hinder meer ondervinden tijdens het eten. Bent u eveneens op zoek naar mogelijkheden op het vlak van restauratieve tandheelkunde in Amsterdam Noord? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Restauratieve tandheelkunde

Hoe wordt restauratieve tandheelkunde precies uitgevoerd?

De kappen die vervaardigd moeten worden voor de kronen en bruggen worden ontworpen in een computer. Wanneer dit proces achter de rug is worden ze in een geautomatiseerde machine gefreesd. Dit zorgt er voor dat onze klanten altijd zijn verzekerd van een werkelijk perfecte pasvorm. Deze kappen worden vervolgens door onze uiterst ervaren porseleintechnicus op een ambachtelijke wijze opgebakken.

Op deze manier ontstaat een perfecte vervanging voor uw tand of kies. U kunt niet alleen rekenen op een perfecte vorm, maar ook kleur evenals functie. Gecombineerd met de sublieme sterkte van het materiaal zorgt dit er voor dat u bent verzekerd van jarenlang plezier van uw nieuwe kronen.

Het plaatsen van kronen en bruggen op implantaten

Het is mogelijk dat u niet alleen maar een tand mist, maar dat ook de wortel niet langer aanwezig is. Dat is een probleem, want op deze manier is er geen basis meer aanwezig om de kroon op te plaatsen. Ook hiervoor bestaat er uiteraard een passende oplossing. Het is namelijk bij kroon en brugwerk eveneens mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde ‘implantaat‘. Dit betekent dat er een soort van kunstwortel wordt aangebracht in uw kaak. Deze kunstwortel is vervaardigd uit titanium. Van dit materiaal is bekend dat het net als porselein uitstekend wordt verdragen. Het wordt dan ook opgenomen als lichaamseigen weefsel. In ieder geval, ook wanneer er dus met andere woorden geen wortel meer voor handen is kunt u door ons perfect verder worden geholpen.

Wat na het uitvoeren van de restauratieve tandheelkunde?

Veel mensen stellen zich de vraag waar ze rekening mee moeten houden op het ogenblik dat u restauratieve tandheelkundige behandelingen als kroon en brugwerk bij ons in Amsterdam Noord heeft laten uitvoeren. Wel, voor voor het reinigen van de kronen is het van belang dat u steeds een goede, dagelijkse mondhygiëne toepast. Bij kronen is het vooral van belang om er voor te zorgen dat de randen goed schoon worden gehouden. Het reinigen van de randjes van de kroon is mogelijk met behulp van een flosdraad of met een tandenstoker. Op deze manier wordt er voorkomen dat er op een zeker ogenblik tandplak zal ontstaan rond de basis van de kroon. Tandplak kan op haar beurt namelijk ontstoken tandvlees veroorzaken. Zodra uw kroon is geplaatst zult u altijd een uitgebreide poetsinstructie ontvangen. Dit zorgt er voor dat u altijd precies zult weten waar u zich aan moet houden.

Smiling

Een afspraak maken voor restauratieve tandheelkunde?

Heeft u behoefte aan restauratieve tandheelkunde en woont u in Amsterdam Noord? Dan kunt u daarvoor altijd contact met ons opnemen! De materialen waar gebruik van wordt gemaakt voor het realiseren van uw kronen en bruggen zijn altijd bijzonder duurzaam te noemen. Dit zorgt er dan ook voor dat ze over een gemiddelde levensduur beschikken van ongeveer tien jaar. Zo bent u verzekerd van een optimale staat van uw gebit voor de lange(re) termijn! Klinkt dit voor u ook allemaal als muziek in de oren? In dat geval hoeft u niet langer meer te twijfelen. Maak vandaag nog uw afspraak met ons voor restauratieve tandheelkunde!

Wij zijn aangesloten bij:

knmt-logo

Neem eenvoudig contact op