Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde kan de perfecte oplossing bieden wanneer u niet tevreden bent met uw gebit. Het is perfect mogelijk dat u bijvoorbeeld niet blij bent met de kleur of de vorm van uw tanden en / of kiezen. U kunt bij ons in Amsterdam Noord terecht voor alles wat met esthetische tandheelkunde te maken heeft. Dit betekent dat wij over een bijzonder ruime waaier aan behandelingen beschikken om uw gebit te verfraaien. Welke behandeling nu voor u precies het meest geschikt is, is altijd afhankelijk van de actuele staat van uw gebit.

Smiling

Voorwaarden voor esthetiek

Door de jaren heen hebben we kunnen vaststellen dat er op vlak van esthetische tandheelkunde enorme sprongen zijn gemaakt. Dit heeft er in de praktijk niet alleen maar voor gezorgd dat de toegepaste technieken zijn verbeterd en de materialen beter zijn geworden, daarnaast is deze vorm van tandheelkunde ook toegankelijker geworden voor een grote(re) doelgroep. In principe is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om een dergelijke behandeling te ondergaan. De enige voorwaarde die hiervoor wordt gesteld is dat niet alleen het tandvlees, maar ook het onderliggende bot gezond zijn. Bovendien dient er ook sprake te zijn van een goede mondhygiëne. In welke vorm van esthetiek u ook interesse mocht hebben, bij ons in Amsterdam Noord zult u altijd kunnen vaststellen dat we deze perfect voor u kunnen realiseren.

Het bleken van de tanden

Een eerste mogelijkheid waar u bij ons in Amsterdam Noord over beschikt op vlak van esthetiek is het bleken van uw tanden. Veel mensen worden (in het bijzonder naarmate ze ouder worden) geconfronteerd met tanden die verkleuren. Dit niet in het minst door toedoen van allerhande dranken en voedingswaren. Met name koffie en rode wijn hebben bijvoorbeeld de reputatie een niet onaanzienlijke impact te hebben op de kleur van uw tanden. Wilt u terug met een echt goed gevoel een stralende glimlach tevoorschijn kunnen toveren? In dat geval kan uw tanden laten bleken een uitstekende oplossing betekenen.

Het gebruik van esthetische vullingen

Tegenwoordig is het mogelijk om gebruik te maken van esthetische vullingen. Het gaat hierbij om witte composietvullingen welke reeds een sterk verfraaiende impact kunnen hebben op het gebit. Door gebruik te maken van een dergelijke, witte vulling is het niet alleen mogelijk om spleetjes tussen de tanden dicht te maken, daarnaast kan er op deze manier ook voor worden gezorgd dat bijvoorbeeld de vorm van de tanden kan worden aangepast. Heeft u te maken met een verkeerde stand van een tand? Dan is het met behulp van een esthetische vulling ook perfect mogelijk om deze te camoufleren. Ook voor al deze verschillende vormen van esthetiek Amsterdam Noord bent u bij ons aan het juiste adres.

Periodieke tandartscontrole
facings tandarts dentxperts amsterdam

Facings

Heeft u af te rekenen met scheef staande of bijvoorbeeld verkleurde tanden? In dat geval kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van facings. Bij deze vorm van esthetische tandheelkunde wordt er gebruik gemaakt van dunne schildjes van composiet of porselein die door de tandarts op de tanden worden aangebracht. Op deze manier kan er op zeer eenvoudige wijze een mooie verfraaiing van het gebit worden gerealiseerd. Facings worden in de praktijk onder meer gebruikt om afgebroken hoekjes of kleine spleetjes die zich tussen de tanden bevinden onzichtbaar te maken.

Maak direct een afspraak voor esthetische tandheelkunde!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en voordelen die esthetische tandheelkunde met zich meebrengt? In dat geval is het mogelijk om direct een afspraak met ons te maken. Dit kan door het invullen van onze online agenda of door telefonisch contact met ons op te nemen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, wanneer u uw tanden wilt verfraaien door middel van esthetische tandheelkunde bent u daarvoor bij ons beslist aan het juiste adres!

Wij zijn aangesloten bij:

knmt-logo

Neem eenvoudig contact op