Alle tandarts behandelingen van Dent Xperts

Wanneer u een bezoek brengt aan onze praktijk maakt u kennis met een team dat niet alleen zeer ervaren, maar ook erg flexibel is. Dit zorgt er voor dat u in onze praktijk in Amsterdam Noord altijd aan het juiste adres bent voor de meest optimale zorg voor uw gebit. Ook mensen die geplaagd worden door de nodige angst voor een tandartsbezoek zullen zich bij ons meteen comfortabel voelen. Wij hebben dan ook alles in huis om er voor te zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder zult ondervinden van uw tandartsbezoek. Zo hoeft helemaal niets u nog in de weg te staan om het meest optimale en meest gezonde gebit na te streven!

Waar kunnen wij u in onze praktijk mee helpen?

U kunt er voor kiezen om een beroep te doen op onze tandartspraktijk in Amsterdam Noord voor de meest uiteenlopende behandelingen. In eerste instantie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een beroep op ons te doen voor periodieke controle. Wij garanderen onze klanten op dit vlak niets minder dan het allerbeste. Wij maken dan ook altijd gebruik van de meest geavanceerde technieken.  Het spreekt voor zich dat u ook een beroep kunt doen op onze praktijk voor tal van andere behandelingen.

Brengt een dergelijke controle aan het licht dat u een bepaalde behandeling dient te ondergaan? In dat geval geven we u hier alle mogelijke informatie over. Op deze manier weet u precies wat u mag verwachten en kunt u zonder stress of angst de behandeling ondergaan. Onze ervaren en flexibele tandartsen bieden u voor eender welke behandeling altijd de meest optimale zorg.

Periodieke controle

Periodieke controle

Wij adviseren om minstens twee keer per jaar een afspraak te maken voor tandartscontrole. Op die manier kunnen mogelijke problemen in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Tandsteen verwijderen en polijsten doen we ook tijdens de controle.

Mondhygiëne en preventie

Mondhygiëne en preventie

Onze mondhygiënisten zijn gericht op het voorkomen van cariës, en geven daar dan ook uitgebreide preventieve informatie over. Ook het reinigen, verwijderen van tandsteen, plaque en aanslag wordt door de mondhygiënisten verzorgd.

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde

Restauratieve tandheelkunde omvat het herstellen van beschadigde tanden en kiezen. Onder andere het vullen van gaatjes, maar ook het herstellen van bestaande vullingen. Of het plaatsen van porseleinen of composiet facings.

Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Esthetische of cosmetische behandelingen zorgen dat u kunt rekenen op het fraaist mogelijke gebit. Dat kan worden bereikt met onder andere: tandkleurige vullingen, facings, kronen en soms zelfs bruggen.

Tanden bleken

Tanden bleken

Door het eten van sterk gekleurde voedingsmiddelen of door leeftijd kan het gebeuren dat tanden geliger worden. Door middel van een tandenbleek behandeling kunnen we uw tanden weer witter maken.

Parodontologie

Parodontologie

Parodontologie is gericht op het behandelen van ontstoken tandvlees en andere weefsels rond de tand. Ook wanneer er problemen ontstaan aan het tandvlees bij implantaten.

Implantologie

Implantologie

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten kunnen na het plaatsen worden voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese.

Endodontologie

Endodontologie

Ook wel bekend onder de naam wortelkanaalbehandeling. Hierbij wordt de kies opengemaakt en zeer grondig gereinigd met als doel het desinfecteren en hermetisch afsluiten van de wortelkanalen.

Frames en protheses

Frames en protheses

Een frame is een gedeeltelijke gebitsprothese. Gebitsprotheses zijn er in verschillende varianten, zoals het traditionele kunstgebit, maar ook een klikgebit (prothese op implantaten) is hier een voorbeeld van.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Wanneer een tand of kies beschadigd is en een restauratie niet mogelijk is kan een kroon worden geplaatst. Als er meerdere tanden of kiezen vervangen moeten worden kan dat door middel van kronen op een brug.

Chirurgie

Chirurgie

Chirurgie wordt toegepast wanneer heelkundige ingrepen op het kaakbeen en de omliggende weefsels nodig zijn.

Wij zijn aangesloten bij:

knmt-logo

Neem eenvoudig contact met ons op